A TOUCH OF MY [new] LIFE.

a hole new world.

16.11.11

3 i familjen.

Hej alla goa och glada!

För er som inte vet så blev jag och Simon kattmamma/kattpappa den 6/11 till lilla Selma.

Selma var först en liten Gösta och vi är inte riktigt hundra procent säkra på om hon är en Selma, men så får det vara fram tills vaccinationen om någon vecka. 

Vi var till veterinären igår, då hon har blivit förkyld. Det var sån tur ingen fara alls men vi skulle ändå vänta med att vaccinera henne tills hon är helt frisk. 

Hon är en blandning mellan Norsk skogskatt och vanlig bonnkatt. Hon är 13 veckor och vi fick också reda på igår att hon väger 800 g.




Varken jag eller Simon skulle någonsin kunna ana att det skulle kunna vara så mysigt att ha katt, men det är det verkligen. Hon är ett riktigt litet busfrö som skuttar runt och gör hyss men också världens mysigaste.

Det är en väldigt liten tjej för att vara en norsk skogskatt men hon är ju ännu bara 13 veckor så hon har ju ett tag på sig att växa ;)

Vi är helt kära i henne och det kommer antagligen komma upp mycket bilder på henne och vara mycket prat om henne här. 


Här är vi i detta nu. Hon ligger nästan alltid och sover som en liten bebis i famnen. 

Nu ska vi nog leka lite så att vi får någon sömn inatt. (hon måste typ leka av sig så att hon inte är uppe och leker hela natten)

2 kommentarer:

Amanda sa...

vad är det ni ska vaccinera henne mot? :)

Unknown sa...

Mot kattpest och kattsnuva tror jag det var. Det var i alla fall två vaccinationer :) Men i och med att hon var förkyld nu så ville dom inte att vi skulle vaccinera, för då kunde det bli värre tydligen. :)