A TOUCH OF MY [new] LIFE.

a hole new world.

19.9.11

bort med sommaren

Hade inte tid till att skriva igår. För vi var på Ikea (eftersom det blev hockey i förrgår) och köpte en ny garderob. Herregud vad grejer man samlar på sig under så kort tid då. Vi har ju bott här i lägenheten i ett halvår nu och har hur mycket saker som helst. Så en garderob behövdes verkligen. Men vi rensade också ut jättemycket kläder, skor och väskor som vi delvis ska skänka bort och det andra ska ner i källaren. Och här är det:




Rensade ju alla kläder i sovrummet, rensade ut hela klädkammaren och hela källaren. Så mycket har blivit gjort och det är så skönt när man väl är klar med sånt här, men så fruktansvärt tråkigt när man ser hur mycket saker det verkligen är, och hur långt det är kvar tills man är klar. Såhär ser nya garderoben ut när den är klar och under uppbyggnad.




Sedan så var vi och åt middag hos svärmor och det blev min älsklingsrätt Lasagne. :D:D:D:D:D Så himla gott! Och där kollade vi även på idol.

Nu har jag nyss ätit frukost och sitter väl och väntar på bättre tider helt enkelt. Vet inte vad jag ska göra men hittar väl på något. 


 

Inga kommentarer: